Vraag je je weleens af of jullie werkomgeving nog goed bij je bedrijf past? Je medewerkers zijn anders gaan werken, maar de kantoor inrichting is nog hetzelfde. Ergens weet je dat de ruimte aangepast moet worden, maar… hoe pak je dit aan?

DE WERKPLEK-SCAN
Speciaal voor díe bedrijven heeft STUDIO THO een waardevolle tool ontwikkeld: de THO werkplek-scan. Deze geeft organisaties snel inzicht in de kwaliteit van hun werkomgeving. 

VOOR WIE?
De THO werkplek-scan is ideaal voor bedrijven tot 100 medewerkers, die snel een helder beeld van hun werkomgeving willen krijgen, zonder dat dit veel tijd en geld kost.
GESPREK OP LOCATIE
Tijdens een 1,5 uur durend gesprek op locatie met interieurontwerper Marlies Thomassen, specialist in werkomgevingen, wordt de werkomgeving op een aantal hoofdpunten in kaart gebracht. Uit dit gesprek wordt zichtbaar in hoeverre de werkplek aansluit op de diverse manieren van werken.

SCHRIFTELIJK VERSLAG MET AANBEVELINGEN
Na afloop ontvang je een kort verslag met heldere bevindingen en aanbevelingen. Marlies biedt hierbij strategisch inzicht en advies. De THO werkplek-scan helpt om binnen de organisatie bewustwording te creëren over de rol die de fysieke werkomgeving binnen jullie organisatie speelt. Je komt te weten wat je kunt doen om hier (weer) een inspirerende plek voor ontmoeting en samenwerking van te maken.

VERDERE STAPPEN
Wil je na de werkplek-scan verder aan de slag met de resultaten? Dan staat het je vrij om dit binnen de eigen organisatie op te pakken. Ook staat STUDIO THO voor je klaar, om jullie bedrijf te ontzorgen met een eigenzinnig interieurontwerp dat zowel verrast als verbindt.​​​​​​​

MEER WETEN?
Neem contact op via info@studiotho.nl en ontvang de product sheet met alle informatie!

STUDIO THO MAKES YOU STICK AROUND!
Back to Top